INFINITEA! TEABAR EINDHOVEN

INFINITEA! TEABAR EINDHOVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 15 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij InfiniTea! Teabar Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

13 jan 2022 om 21:42 Jammer als ik terplekke bestel niks dan lof maar nu duidelijk wijzigingen erbij gezet die we normaal ook doen maar toch verkeerde gekregen. Helaas proef je dit pas als je buiten bent
7 jun 2021 om 19:17 Ze waren wel extra bubbels vergeten maar is very oke
3 apr 2021 om 18:00 Dit is meer dan de 10x dat ik bestel, helaas overgestapt naar kartonnen rietjes wat het drinken soms lastig maakt. Wel beter voor t milieu, alleen tegenstrijdig met plasticbeker.
22 nov 2020 om 21:52 This is the fourth time I ordered from here. The bubble tea is absolutely the best I have found in Eindhoven. Toppings here feel different from the others, but I’m loving it.
8 nov 2020 om 16:48 Echt super! We hebben genoten van onze drankjes!
30 okt 2020 om 17:45 Super leuk verpakt, heerlijke smaken!
8 sep 2020 om 21:06 We loved the tea, and konjac pearl toppings! We wouldn't complain with a bit more toppings though :) But will definitely be ordering again. The Taro latte is delicious!
31 aug 2020 om 10:11 Lekker lekker lekker